Mejuto Interiorisme

Mejuto Interiorisme és una empressa afincada al barcelonès barri del Poblenou que porta des de l’any 1978 a dispossició dels seus clients per a la realització de tot tipus de projectes de reformes i rehabilitacions.

Comptem amb el millor equip tècnic i humà per dur a terme la realització de l’obra, des del disseny inicial, l’elecció de materials i la gestió completa del seu projecte.

Podrà comptar amb un disseny previ en 3D per a la simulació de la seva llar i de tot tipus d’espais interiors, cuines, banys, oficines o locals comercials amb la finalitat d’aconseguir un ressultat final òptim.
Interiorisme i disseny especialitzat en cuina i bany amb les últimes tendències en materials i equipament.

L’esforç del nostre equip es centra sempre en cubrir les necessitats dels nostres clients, adaptànt-nos continuament a un mercat en constant evolució.

Al capdavant del disseny

Una dil.latada experiència en el sector de la reforma, a més d'una clara vocació i especialització en el món de la fusta ens otorga la capacitat de dur a terme projectes personalitzats a mida, realitzats d'una manera artesanal al nostre taller. Comptem també amb el recolzament dels nostres col.laboradors i proveïdors de primer nivell per tal d'aconseguir una qualitat d'acabats òptima.

Jesús Mejuto (Fundador)

Objectius

Els nostres objectius es centren sempre en aconseguir la satisfacció dels nostres clients a l’hora de crear espais interiors, intentant treure sempre el màxim equilibri entre disseny i funcionalitat. La seva satisfacció és la nostra motivació. La sensació d’una feina ben feta és el fil conductor del nostre esforç a l’hora de fer realitat els seus projectes d’interiorisme. Apassionats de la cuina i el bany volem aportar sempre algún valor afagit al seu espai que façi que la seva inversió, sigui una inversió en qualitat de vida.

Mentalitat

Creiem, a més, que ho em de fer d’una manera responsable, transparent i conscient amb la confiança i les il.lusions depossitades per part dels nostres clients. La creació d’un nou espai que reuneixi totes les necessitats i exigències pròpies de cada projecte, és una feina que requereix dedicació, i sobre tot, un tracte personalitzat i proper. Cada persona és un món, cada espai és un món. Conscients amb el medi ambient obrem sempre d’una manera responsable amb tot tipus de normatives, reciclatge i gestió de residus.

Habilitats

Per aconseguir-ho, és vital la formació d’un equip tècnic i humà capaç de dur a terme tot tipus de reptes a nivell industrial i estètic. Personal altament qualificat en la realització de tot tipus de projectes i instal.lacions, carnets de manipulació d’aigua i electricitat, realització de butlletins per companyíes, manipuladors i assessors especialitzats en les últimes tendències en materials i revestiments. Equip comercial amb formació en infoarquitectura 3D i una dil.latada experiència en el sector de la reforma.

Distribuïdors Oficials:

  • img img
  • img img
  • img img
  • img img
  • img img
  • img img